Како да користите марамчиња за дезинфекција со алое

2022-03-09

Како да се користиМарамчиња за дезинфекција со алое

Автор: Аурора   Време: 2022/3/9
Baili Medical Suppliers (Xiamen) Co., е професионален снабдувач на медицински помагала со седиште во Ксиамен, Кина. Нашите главни производи: заштитна опрема, болничка опрема, опрема за прва помош, болнички и одделенски капацитети.
【Функција наМарамчиња за дезинфекција со алое
1. После јадење и одење во тоалет, можете директно да ги избришете рацете со заштитни санитарни марамчиња за медицинска сестра за да ги исчистите.
2.Луѓето кои ја сакаат чистотата може да се дезинфицираат со влажни марамчиња пред да користат јавни добра, како што се волан, рачка на врата, биро итн.
3. Ако има несреќи како што се паѓање или гребење надвор, можете да ја избришете раната со санитарни марамчиња за прелиминарна дезинфекција за да спречите секундарна инфекција.
4. Во лето е топло и лесно се пот. Можете исто така да користите влажна крпа за да ги избришете пазувите и другите места за да го отстраните чудниот мирис.
5.Кога чевлите се покриени со премногу прашина, нежно избришете ја правот со влажна хартиена крпа. Може да постигне многу добар ефект на чистење.
【Мерки на претпазливост наМарамчиња за дезинфекција со алое
1. Рачното перење не може да се замени.
2.Не може повторно да се употребува.

3.Изберете марамчиња од бамбусови влакна при купувањето.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy