Карактеристики и употреба на пакетот мраз за повеќекратна употреба

2023-03-23

1. Пакетот мраз за повеќекратна употреба е алтернативен производ за надградба на коцки мраз. Има поголема применливост. Тоа е погодно за употреба, здравје, и широко се користи.
2. КОМПЈЕТО ЗА ПОВТОРНО МРАЗ се користи за медицинска висока температура за ладење, антиинфламаторно и болка, убавина на ладна облога, исчашување, хемостаза, гнојна, нега на кожата и друга помошна терапија.
3. Транспорт во фрижидер на различни биолошки замрзнати реагенси, калај паста, живина, лекови, плазма, вакцина, водни производи, живина, украсни риби и храна од странство за чување храна за долг домет во фрижидер.
4. За употреба на обука на спортисти во спортската индустрија и употреба на испакнатини, исчашувања и повреди за време на играта.
5. Секојдневно ладење и заштеда на електрична енергија, одржување на ниска температура, зачувување на храната на храната, замрзнати пијалоци и туризам при исклучување на фрижидерот.
6. Ефективната употреба на ладен капацитет е 6 пати поголема од истиот волумен на мраз.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy