Карактеристики и примена на цивилна маска за еднократна употреба

2021-10-13

Автор: Џери Време: 2021/10/13
Baili Medical Suppliers (Xiamen) Co., е професионален снабдувач на медицински уреди со седиште во Xiamen, Кина. Нашите главни производи: заштитна опрема, болничка опрема, опрема за прва помош, болнички и одделенски капацитети.
Цивилна маска за еднократна употребае еден вид хигиенски производ. Генерално се користи за филтрирање на воздухот во носот и устата, за да се спречат штетните гасови, мириси и капки да влезат и излезат од носот и устата на оној што го носи. Изработена е од неткаен материјал.
Цивилни маски за еднократна употребаКарактеристика: Погодна за кожата, Хипоалергично, Удобно, Високо дишење, без фиберглас, без латекс, заштитен.
Секундарните маски се направени од повеќе од три слоја од 28 грама неткаен материјал; Нос мостот усвојува еколошка пластична лента, без никаков метал, со дише, удобна, особено погодна за електронски фабрики и секојдневниот живот. маски за еднократна употреба (Цивилна маска за еднократна употреба) може да спречи респираторни инфекции до одреден степен, но не може да спречи магла. Кога купувате маска, треба да изберете маска со јасно означена „медицинска хируршка маска“ на пакувањето.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy