Карактеристиките на црните синтетички ракавици за еднократна употреба

2021-11-05

Автор: Џери Време: 2021/11/5
Медицински добавувачи на Baili (Xiamen) Co.,е професионален снабдувач на медицински уреди со седиште во Ксиамен, Кина. Нашите главни производи: заштитна опрема, болничка опрема, опрема за прва помош, болнички и одделенски капацитети.
Ние снабдувамеЦрни синтетички ракавици за еднократна употребакој нема истекување на материјал за заптивање. Има добра прецизност, нема странично истекување, лепливо и удобно, го подобрува чувството на остри раце.



Црни синтетички ракавици за еднократна употребае отпорен на киселинско гниење, дамки од масло, одговара на обликот на рацете, погоден за долготрајна употреба. Има одлична еластичност и отпорност на пробивање што не е лесно да се скрши. Тој е силен и издржлив, не е лесен за гребење.
Црни синтетички ракавици за еднократна употребаима комерцијална и индустриска употреба. Може да се користи за лична нега, клиника или медицински преглед. Обично се користи во болница, бактериска и домашна нега, ракување со кујнска храна, чистење, вечера за забави, миење автомобили и така натаму.
Црни синтетички ракавици за еднократна употребаима различни големини на располагање. Има зголемена издржливост и поголема јасност од полиетиленските ракавици со мала густина.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy